Ne demek?

Wiki Article

çıkma mimarilarda ve yangın merdiveni meydanı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar alışverişlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride sarılmış kalabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Her yangın merdiveninin her dü cenahında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duyar davranıyoruz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri nedeniyle baplar pert görmez.

Bu tip ekseri müstacel bir durumda çabucak açılabilen anlayışsız çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp art çekilebilmesini sağlar.

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, Yangın çıkış kapısı istanbul binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, binaların akla yatkın düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak makul ihtiyaçları ve aranjör standartları istikbal etmek üzere mutasavvertır.

Yangın bapları bilhassa yangın esnasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile zaruri yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir gayrı ilke ise güvenlik namına ihtiyaç mahsus şiabat contalardır.

Yangın merdiveni ile alakalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page