Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun kötüın ve koca ısının dışarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bir sonraki blog hatmızda sizlere yangın bapsı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve yaradılıştanında tek yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında yapıda mevcut insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi midein herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hesap arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Kapısı Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Şineşelendiren Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki yararsızlukları kapatmak bâtınin bapnın kenarlarının etrafında, sıcaklıklar belli başlı bir hudutın üzerine çıktığında rahatleyecek şekilde tasarlanmış şineşeli conta olmalıdır.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni kapıları yağmurlama sistemi kâin ve yoksuz özelliğe bakarak değkârkenlik gösterecektir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan acil perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Mono blok gövde gestaltsı kısım sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan kuruluşlabilmekle birlikte henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun omurga nedeni bucak kaybına vasıf vermemesi ve elan azca maliyetle konuin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page